Friday, 16 December 2011

MANJA AAK

Salam semua, hari ni kita tinjau pasal MANJA AAK erk...
 
Manja ni anak Jeniffer ngan kitty my sis kat Kg Pandan. Dia ni suka wat aksi2 manja,  golek sana, golek sini, manja sgt neh, sampai tak tentu hala punya nak bergolek sgt, so kita letaklah nama dia Manja, tak suka kitty2 lain kacau kalau dia ada dekat kita, mau di charasnyer, cepat terkejut, kalau human dah kira mcm cepat melatah gitu, kalau nak pegang, kena panggil nama dia and pegang kepala dia slow2, sebab kalau dia stat tekejut, siap lah, ada yg calar bala, and yg tak faham tu dia boleh tetiba jer g bantai sapa yg dia rasa nak bantai, kalau dia tak puas hati,  anak dia pun kena jugak.


Manja ni boleh di kategorikan antara kitty yg "Jual Ikan" [selfish], semua tempat jadi tempat dia, yg lain, Sorry Its Fully Booked, jgn hrp nak dapat share. kalau tido kat kerusi, dia boleh panjangkan badan dia, macam dah tak muat sangat neh. Peh tu kalau dia nampak kita pegang bdk2 lain, dia boleh pandang bdk tu, and then dia datang  tampar or ketuk kepala, kalau bdk tu tak belah gak, dia akan duduk atas bdk tu, sampai lah budak tu belah, dia ngan selambanya akan adjust diri dia, and said Ada Aku Kesah....hehehe heh tak lah, tapi mcm tulah lagak dia. Starting from lagak dia tu lah yg we gelar dia Manja AAK [Manja Ada Aku Kesah], yg best tu, dia tahulah lak bila kita panggil. Style tido amatlah memalukan, mcm jantan, tekangkang x tahu malu, so mana yg x sesuai tu, need to cover up lah skit erkkk.....hehehe
Manja ni dah 3 kali bunting, first time dapat 4, and 2 we gave it to my brader's fren, 2nd time dapat 5 tapi semua mati, sebab tak tahan sakit mata, anak2 dia bulu cantik2 tapi tu lah ketahanan badan tak berapa nak kuat. Kali ke 3 dapat 3 tapi yg hidup sekor jer, kita namakan bdk tu QEEQEE, anak Manja and Sinclair. The 4th time tak sempat beranak sebab cepat2 bawak g mandulkan dia, dr kata ms operate Manja anak ada 5 ekor, memang kena mandulkan sb dah byk sgt masa tu, dah nak masuk 35 ekor. Yang 3rd time beranak tu, dia beranak skali ngan Jeniffer, so bila anak2 dia mati, anak Jeniffer jadi mangsa rebutan, anak dia, dia biarkan, anak Jeniffer yg dia susu kan, tu yg selalu kuntaw ngan Jeniffer tu. Pantang Jeniffer belah aje, dia akan took over, kadang tu dia bawak lari ke tempat dia, kesian qeeqee masa tu, langsung tak dipedulikan.. Manja ni pun satu, beranak pandai, part jaga, 101% hampeh and gagal, peh tu anak org nak dirembatnyer....bila kita marah dia wat tak kesah jer.


Sekarang ni dia duduk dalam bilik, sebab duduk kat luar, dia suka cari pasal, specially yg heroin, yg hero kurang skit, but when dok dlm bilik dia low profile skit sb Jeniffer ada, Jeniffer lagi pailang dari dia hehehe.

K lah itu aje about Manja AAK sekor ni, kitty yg cepat melatah, kita pun kena charas gak, melatah lah katakan, hehehe.  Hv a nice w/end olls.

No comments:

Post a Comment

Olaydee Peep