Sunday, 13 November 2011

COMMERCIAL BREAK

Hi again, balik beli kitty food tadi, saja2 lah tgk2 video kt pc, i xcdently terjumpa diz video, so nak break skit about kitty we watch dis vlog, itu my brader Jimmy dia pun ada kucing 14 ekor, apart from dat, d bela ikan gak, ikan ni paling dia sayang, ikan kaloi, nama dia TASYA [full name Natasya] aaaaa korang mampu letak nama ikan mcm ni hahaha

Juz nak share and enjoy

p/s to all my beluved fruit child kalau windu kat pak su leh tengok vlog ni, paksu kan bz 4ever hehehe



1 comment:

  1. Pak su, Pleaseeeeee lahhhhhhh... Ngan Ikan pon dia nak manje2......... ;p

    ReplyDelete

Olaydee Peep