Wednesday, 23 November 2011

SEEEEDIIIIH NYEEERRRR

Salam semua, today nak share a sad sad story, its about Tenet.



Tenet ni anak Okeed and Cikgu Shaari, tapi dia dah mati huhuhuhu and mati dia trajis sgt, nak citer kat sini pun x sanggup, hari yg dia mati tu kak ina x boleh tido lah. Tenet ni special cuz 2 weeks after dia dilahirkan Okeed sakit and demam, dia x nak menyusukan tenet ni, so kitorg lah yg bagi susu, susu dutch lady lagi, dalam sebulan gak lah, bila dia dah mula mengigit...kita stat bagi dia kitten food. Bila Okeed dah baik sikit, punyalah confuse bdk kenet ni...nampak kitorg jer dia akan datang, emak dia pun  dia dah x heran....menetek langsung lah, lagi dia x hingin pun. So skg dh x ada,  rasa mcm loss sgt...sb bgn pagi jer we will feed him first. Tenet ni style dia makan kelakar and pelek first dia akan sondol food tu dah selemuih muka br dia makan. x tahulah apa nama fesyen nyer. Sedih sgt sb gambar pun x byk dpt snap, dalam fon ada 2 ni jer huhuhuhu.

Since today dah citer about my another dead kitty, here i would like to share with you a vlog that i created specially for my luving furry furry mate that used to be part of our journey in life
video

p/s jgn confuse erk sebab most of the kitty nama lebih kurang sama jer....dengan yg hidup....teringat jer letak ler nama yg dah pergi tu.....

No comments:

Post a Comment

Olaydee Peep